Asiakkaan kokemuksia, mihin on saatu lupa:

Toistaiseksi meillä ei ole yhtään reklamointia!

– Ison tunnetun rakennus-insinööritoimiston teknisen tarkastuksen läpäissyt täystiilitalo Klaukkalassa oli välipohjastaan kostea ja homekoira merkkasi sen. Salaojitus oli vanha ja kasvuston alla. Timo mittasi kosteudet suihkutiloista ja koirien merkkauskohdista. Kosteutta löytyi merkittävästi asumattomasta talosta. Yhdistetty kokemuksia homekoira, mittaustekniikka sekä kosteuskartoitus antoi hyvän syyn epäillä teknistä tarkastusta. Toinenkin homekoira (eri yrittäjä) tarkasti talon myyjän toimeksiannosta ja merkkaukset olivat yhdensuuntaisia. Kauppa purkautui ja ostaja oli ERITTÄIN tyytyväinen. Ostaja oli kokemuksia rikkaampi eikä pulassa.

-Peimarissa ostaja halusi tarkistaa 1800 luvun puolella rakennettu perinnetalon. Iso kaunis puutalo oli remontoitu ja kuntotarkastettu huolimattomasti. Alapohja oli erittäin kostea sekä kylpyhuoneessa oli rakenteissa vettä. Asiakas oli erittäin tyytyväinen kokemukseen homekoira-tutkimuksessa, mikä asetti talolle oikean hinnan remonttitarpeen kanssa.

-Turussa sijaitseva karjalaistalo oli vuorattu hengittämättömällä tuulensuojalla. Homekoira löysi talon ongelmakohdat. Talosta ostaja ja myyjä pääsi sopimukseen. Talo remontoitiin asuttavaksi hienolta paikalta.

-Paimiossa 12 vuotta vanhan tiilikatolla on sammalta ja jäkälää. Katto käsitellään pitkäaikaivaikutuksellisella (max 5 vuotta) käsittelyllä. Tiilikatosta tulee seuraavaksi kesäksi uuden veroinen ja painepesusuria ei tarvita sammaleen poistoon. Katolta tulee kiintoaineet paremmin alas ja pakkanen ei halkaise tiiliä niin helposti.

-Hauholla olevan hirsisen kesämökin petrooliöljymaalaus on mustapäplähomeessa 5 vuotta maalauksen jälkeen. Seinät käsitellään homeenpoistolla ja maalataan harjauksen jälkeen. Kuivuminen vie vuorokauden ja osa tehoaineesta saa jäädä uuden maalin alle homeenpoistoksi. Asiakas on erittäin tyytyväinen, että selvitään yhdellä uudella maalauksella suoraan vanhan maalin päälle.

-Hämeenlinnassa on vahan hirsisen rakennuksen kattotiilet pahasti sammaleessa. Vanhat tiilet ovat hauraita, joten sammaleenpoistoa ruiskutetaan suoraan tiilille ja jätetään siihen. Tiilet eivät vaurioidu ja katto pysyi sateenkestävänä sammalten poistuessa kovalla sateella. Asiakas oli hyvin tyytyväinen edulliseen ratkaisuun ja kokemukseen.

Kokemuksia keräys

Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta, se on tärkeätä kehityksen ja asioiden ratkaisujen takia. Palautteen voi lähettää sähköpostiin home-koira@outlook.com tai soittaa 040 415 0112. Anonyyminä palautteen voi lähettää yhteydenottolomakkeella paina tästä.

Asiakas-palautetta ja kysymyksiä voi lähettää myös tieto-osuudesta.

QA kysymyksiä ja vastauksia löytyy täältä, paina tästä

Kokemuksia Homekoira Herttanen hoitaa homeesi kosteuskartoitus Home VOC
Homekoira Väärässä Herttanen hoitaa homeesi kosteuskartoitus Home VOC
Asiakas Etäluettavat IOT mittalaitteet homeen olosuhteiden ennaltaehkäisyyn myös Vaisala.
Etäluettavat IOT mittalaitteet homeen olosuhteiden ennaltaehkäisyyn myös Vaisala

Datasense OY paina tästä

Sisäilmayhdistys Ry. paina tästä