Yhteystiedot pääkaupunkiseutu ja Turku :

Homekoira-, sienikoira- ja tryffelikoira-koulutus nenätyö.

Mukana Sisäilmayhdistyksen Sisäilmaseminaareissa ja sisäilmapajassa

Teemme tutkimuksia ja mittalaitteita yliopistolle sekä homekouluihin

Vaisalan mittaustekniikan koulutukset

040 517 0112
Pisanniitty 4, Espoo
Y-tunnus: 2791100-7

Toimialue: Helsinki, Espoo, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Kaarina, Naantali, Lieto, Hyvinkää, Riihimäki, Huittinen, Loimaa, Forssa, Lohja, Somero, Salo. Yhteystiedot!

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Me olemme auki arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin klo 9-19. Yhteyttä voi ottaa myös tämän ajan ulkopuolelle sähköpostilla. Vastaamme kysymyksiin mielellään ja autamme ratkaisemaan asiakkaan ongelmat, ensiksi itse ja sitten yhteistyökumppanin avulla. Kosteuskartoitus ja homekoira yhdessä antaa melko kattavan selvityksen kiinteistön kunnosta ja mahdollisesta home tai muusta sisäilmaongelmasta. Kaikki sisäilmaongelmat eivät olen hometta, vaan voi olla myös VOC, hiukkasia tai riittämättömän ilmanvaihdon ongelma. Kaikki edellä mainitut voidaan mitta nopeasti laitteistolla myös putkistovuodot.

Hometietoa sivumme klikkaa tästä

 

Home VOC ja Herttanen hoitaa homeesi (Herttanen Labrador homekoira) omistaa kaksi toimipistettä. Pääkaupunkiseutu Espoo Pisanniitty:ssä ja Turku & Salo välissä Paimio:ssa. Kumpikin paikka on lähellä 1 moottoritietä. Lisäksi meillä on talviasuttava kesäasunto Hämeenlinnassa, mistä voimme toimia siellä alueella.
@Home_VOC tekee myös digitaalista markkinointia, mikä on paikkaan sitomatonta työtä ja siten yhteystiedot kulkee sähköisesti ja puhelimella. Digimarkkinointia teemme myös kahdelle muulle firmalle. Käytössämme on maastoauto, millä pääsee pahempaakin paikkaan.
Voikin sanoa, että toimimme 1 tiellä sekä kultaisessa kolmiossa (Helsinki, Turku, Tampere). Tietysti matkalla on paljon hienoja paikkoja Naantali, Piikkiö, Sauvo, Kaarina, Kemiö, Salo, Lohja, Karjalohja, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Riihimäki, Valkeakoski, Akaa, Forssa, Loimaa, Forssa, Somero, Koski TL, Marttila, Lieto, Masku, Laitala, Masku, Parainen, PK-seutu osan mainitakseni.
Yhteystiedot löytyvät myös laajasti Fonectan, Puhelinluetteloiden, google+ & google Business, Facebook, twitter, Instagram, RakentajanInfo portaalista sekä yrittäjien yritys tietokannasta ja rekisteristä.
Toiminta-alueella olevia asiakastarinoita löytyy Asiakas sivuiltamme. Asiakastarinat ovat useimmiten ongelmia tekemättömine tai harhaanjohtavien talotarkastuksien jälkeen, mikä on pääasiakasryhmämme. Tässä on linkki sinne klikkaa tästä
toimialue pääkaupunkiseutu Helsinki Espoo Turku homekoira kosteusmittaus home VOC oy
toimialue pääkaupunkiseutu homekoira kosteusmittaus home VOC oy