Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!


Yhteystiedot :

Timo Maaranen,

DI Mittaustekniikka,
Kouluttautuu kosteuskartoittajaksi VAAO:ssa
Mukana Sisäilmayhdistyksen Sisäilmaseminaareissa ja sisäilmapajassa
Tekee tutkimuksia ja mittalaitteita yliopistolle sekä homekouluunVaisalan mittaustekniikan koulutukset 040 517 0112
Pisanniitty 4, Espoo
Hiihtotie 2, Paimio
Y-tunnus: 2791100-7

Toimialue:Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Kaarina, Naantali, Lieto, Hyvinkää, Riihimäki, Huittinen, Forssa, Lohja, Somero, Salo. Yhteystiedot!

Yhteystiedot Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku jne.
Yhteystiedot Toimia-alue

Yhteystietomme Suomen yrittäjissä paina tästä

Me olemme auki arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin klo 9-19. Yhteyttä voi ottaa myös tämän ajan ulkopuolelle sähköpostilla. Vastaamme kysymyksiin mielellään ja autamme ratkaisemaan asiakkaan ongelmat, ensiksi itse ja sitten yhteistyökumppanin avulla. Kosteuskartoitus ja homekoira yhdessä antaa melko kattavan selvityksen kiinteistön kunnosta ja mahdollisesta home tai muusta sisäilmaongelmasta. Kaikki sisäilmaongelmat eivät olen hometta, vaan voi olla myös VOC, hiukkasia tai riittämättömän ilmanvaihdon ongelma. Kaikki edellä mainitut voidaan mitta nopeasti laitteistolla myös putkistovuodot.

Home VOC ja Herttanen hoitaa homeesi (Herttanen Labrador homekoira) omistaa kaksi toimipistettä. Espoon Pisanniityssä ja Turun & Salon välissä Paimiossa. Kumpikin paikka on lähellä 1 moottoritietä. Lisäksi meillä on talviasuttava kesäasunto Hämeenlinnassa, mistä voimme toimia siellä alueella.
Timo tekee myös digitaalista markkinointia, mikä on paikkaan sitomatonta työtä ja siten yhteystiedot kulkee sähköisesti ja puhelimella. Digimarkkinointia teemme myös kahdelle muulle firmalle. Käytössämme on maastoauto, millä pääsee pahempaakin paikkaan.
Voikin sanoa, että toimimme 1 tiellä sekä kultaisessa kolmiossa (Helsinki, Turku, Tampere). Tietysti matkalla on paljon hienoja paikkoja Naantali, Piikkiö, Sauvo, Kaarina, Kemiö, Salo, Lohja, Karjalohja, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Riihimäki, Valkeakoski, Akaa, Forssa, Loimaa, Forssa, Somero, Koski TL, Marttila, Lieto, Masku, Laitala, Masku, Parainen osan mainitakseni.
Yhteystiedot löytyvät myös laajasti Fonectan, Puhelinluetteloiden, google+ & google Business, Facebook, twitter, Instagram, RakentajanInfo portaalista sekä yrittäjien yritys tietokannasta ja rekisteristä.
Toiminta-alueella olevia asiakastarinoita löytyy Asiakas sivuiltamme. Asiakastarinat ovat useimmiten ongelmia tekemättömine tai harhaanjohtavien talotarkastuksien jälkeen, mikä on pääasiakasryhmämme. Tässä on linkki sinne klikkaa tästä