Katso leikattu video clippi YritysSalon esitysvideolta SOME. Vierailu Shift:ssä oli yleisömenestys. Herttanen ja Bambino homekoiria kävi tapaamaan jonona ihmisiä. Myös homeen olosuhteiden on-line mittalaitteet kiinnosti, mutta elävä koira oli suositumpi:) Some mediat alla ovat Facebook ja YuoTube.

 

Shift Turku web sites  Painan tästä 

Home VOC osallistuu messuille mahdollisimman usein viimeksi myös Sisäilmaseminaarissa, Sisäilmapajassa sekä Kiwa Inspectan tietoiskussa. Herttanen homekoira esitti Shiftissä homeen etsinnän, missä yleisö seurasi homekoiran homeen etsintää sekä nenäpitoa löydökseen sekä sen harjoittelua palkitsemineen.

Home VOC Oy homekoira kosteuskartointus Vaisalaporareikämittaus shift 2017

Home VOC Oy homekoira kosteuskartointus Vaisalaporareikämittaus shift 2017

Uusia asiakaskontekteja

Messuilla syntyi uusia asiakaskontakteja sekä Home VOC Oy ja Datasense Oy:lle. Turun AMK sisäilmaosasto innostui yhteistyöpalaverista, joka järjestettiin heti kesälomien jälkeen. Yhteityö käynnistyö myös Turun Yliopiston kanssa. Yliopisto on aktivoitunut opiskelijoiden ja yritysmaailman kontaktointiin, mikä on hieno suunta. Yliopisto saa business fokusta ja yritykset saavat uusia innoika ja uusimmilla oppimisilla varustettuja projektiyyön, lopputyön tai työntekijöitä.

Tietoa

Paina tästä siirtyäksesi tietoa sivulle.

Rakenteen fysiikan ja erityisesti kosteyden siirtyminen raketeissa voidaan mitata seinän, lattiena tai katon sisälle asennetuilla antureilla. Anturit ovat pieniä, tarkkoja sekä kustannustehokkaita. Anturista data siirtyy suoraan modeemin välityksellä pilveen, josta sensing application lukee data sekä näytää ne valvontakartoilla. Valvontakartaan voidaan liittää perinteinen hälytysraja. Rajan ylittyessä lähtee hälytys haluttuun emailiin. Kuvaajia on helppo skaalata sekä kopioda dataa muihin applikaatiohin. Hälytyksistä ja IOT online ominaisuuksista on paljon hyötyä projektin läpiviennin ajan tehostamiseen sekä ajankäyttöön itse mittaamisessa. Sovellutus applikaation web browser pohjainen, jota voidaa lukea mistä tahansa verkosta ja laitteella missä pyörii tunnettu web selain. Data on paremmin tallessa pivessä kuin pC:ssä tai data-loggerissa. Raportointi voidaan myös automatisoida, kunhan tiedetään minkälainen on vakio formi. Anturien kyvykkyys voidaan pitää hyvänä, koska muun systeemin osaset on tehty kustannustehokkaasti. Anturointi voidaan tehdä paine-erolle, absoluutti paineelle, suhtellinen kosteus RH%, kosteus, CO2, VOC, Radon,  partikkelit 2.5 PM. Travittaessa voidaan käyttää ilmakeräinia tai sämppeleita labra-analyysiin. Edellämainittu rakenne on hierarkisena kustannustehokas, mikä säästää rahaa sekä resursseja.

Kategoriat:

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.