Ilmanvaihto-kuntoon Northvent 90% lämmöntalteenotto

Ilmanvaihto-kuntoon saneeraus jälkiasennusilmanvaihdolla

Tarjous! Ilmanvaihto-kuntoo lmainen sisäilman kartoitus: riittävä ilmanvaihto, paine-ero-, ilman kosteus-, TVOC-mittaukset. Lähes puolet hinnoista kotitalousvähennystä.

Northvent MTV3 Remonttipiiskuri Ilmanvaihto-yhteistyökumppani

Ilmanvaihto vaikuttaa suoraan ihmisen hyvinvointiin. Siksi Remonttipiiskuri Perttu luottaa Northvent ilmanvaihtoratkaisuun. Hyvä ilmanvaihto on huomaamaton, luo mukavan elinympäristön, mutta myös poistaa rakenteiden hajuja, tunkkaisuutta, kemikaaleja ja muita ihmiselle haitallisia partikkeleita. Tässä syitä miksi Northvent on nyt Remonttipiiskuri-yhteistyökumppani.

 

BASIC korvausilmaventtiili (oma energia halpaa, omat puut, maalämpö)

Vedoton ja energiatehokas puhaltimella sekä ilmakerrostukset tasaava Mobair 2030S (299 €)

MEDIUM (oma energia keskihintaista ilmalämpöpumppu, hyvä eristys)

-automaattisella sisääntuloilman lämmityksellä Mobair2020 (440 €) ja lisäksi

-lämmön talteenotolla varustetut Mobair2080 (699 €), Lossnay 1000 (599 €) ja Northvent Presto (299 €)

Ilmanvaihto-kuntoon Presto medium laitteisto 75 % hyötysuhde Home VOC Oy
Presto medium laitteisto 75 % hyötysuhde Ilmanvaihto-kuntoonHome VOC Oy

 

 

 

 

 

 

 

 

PRO 85 % lämmöntalteenotto (vastaa IV laitetta, ei tarvitse kalliita putkistojen vetoja)

-erittäin hiljainen 17 dB 3 metrin päästä, sopii makuuhuoneeseen.

 • Northvent vain asennuksen ja ilmaisen ilmanlaadun ilmanvaihto suunnitelman kanssa, lataa Northvent PRO ES-5 tai Marley esite
 • Ilmanlaatu tarkoittaa tässä riittävää ilmanvaihtoa, paine-eroa, kosteutta, Radonia ja TVOC-mittausta. Ilmanlaatukartoituksen tekijä suunnittelee ilmanlaatulaitteita esimerkiksi IV-laitteiden valmistajille ja kouluihin. Lisä IV-laitteet ovat ilmakkaita lisääntyneen hapen takia.
 • Ilmainen sisäilman laadun ja mitoituksen kartoituskäynti varaa täältä https://home-koira.fi/yhteystiedot/

SuperPRO max 97 % lämmöntalteenotto 

superhiljainen 11 dB @3m ja tehokkaasta max 97 % lämmöntalteenotto

Teho                        I           II          III
Ilmavirta m3/h (l/s)   15 (4)    30 (8)    50 (14)
Ääni dB 3 m               11         18         21

Asunnon arvo nousee kun IV remontti on tehty. IV-kone putkistoineen jälkiasennuksena maksaa noin 10-20 000 €. Silloin on myös pöly ja meluongelma 1-2 viikon. Pro:n hintaluokka on 1500-6000 € ja asennusaika 1-2 päivää. Northvent ja Marley ovat Saksalaista testattua tekniikkaa. Virtausmäärät mahdollistavat ilmakasta happea, HYVÄ HAPPI

Yhteyslomake  voi kysyä pientäkin neuvoa

Toimintaperiaate

Ilmanvaihtokuntoon Northvent PRO-laitteisto Home VOC Oy
Painesuhde pysyy hyvänä

 

Ilmanvaihtokuntoon Northvent PROlaitteisto 85 % hyötysuhde Home VOC Oy
85 % hyötysuhde ilman putkistoja HALPA

 

 

 

 

Nortvent Blauberg VENTO Ergo A50 Pro1 asennuspaikat Home VOC Oy
Nortvent, Marley, Presto asennuspaikat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suunnittelu kuuluu kaikkiin tarjouksiin mukaan ilmaiseksi!

Jälkiasennus on nopea tapa parantaa Ilmanvaihto-ongelma yhdessä rakennuksen tiivitämisen kanssa ja saada lisää raikasta ulkoilmaa. Uudet korvausilmaventtiilit ja jälkiasennus tuloilmalaitteet ovat vedottomia ja energia tehokkaita. Niissä on myös suodattimet ulkoilman epäpuhatuksia vastaan.

Painovoimainen, huippuimuri tai liesituuletin ilmanvaihto tehostuu hallitulla korvausilmalla!

Aurinkotoimiset Solarvent löytyy täältä https://home-koira.fi/solarventi/

Hinnat sis. lainattavan reikäporan läpiviennin tekoon 2 viikon laina

Aina tulisi poista ja korvat uudella homeiset rakenteet, mutta aina se ei ole mahdollista. Ongelmana homeen sijaan voi olla myös VOC, partikkelit tai allegisoivat aineet.

ASIAKAS TARINA ILMANVAIHDON PARANTAMINEN JA KORJAUS RINTAMAMIESTALOSSA

1800 luvulla rakennettuun taloon on tehty tiivistys tuulensuojalevyllä. Asiakas polttaa paljon puuta, jolloin korvausiman tuli perustuksista ja käytöstä poitetusta kellarista. Taloon laitettiin Northvent IV laite, mikä toimii hyvällä hyötysuhteella. Takan polton aina voi laittaa päälle suoraan sisälle viilennys puhallusmode tai takka otta enemmän läpi polton aikana. Asiakas sai hapekkaan HYVÄ HAPPI raikastuksen.

Espoon Nuuksiossa asennettiin vanhaan rintamamiestaloon BASIC tuloilma. Talossa ei ollut tuloilmaa erikseen, vaan se tuli rakenteiden läpi, mikä tekee ilmasta rakennelikaista. Talossa oli ilmalämpöpumppulämmitys, joten am kiersi hyvin sisällä. Vessaan ja pesuhuoneeseen oli asennettu suota poistoputket remontissa. Tähän taloon sopi mainiosti vedoton Mobair 2030S, joka sekoittaa osan ilmasta ulkoa sekä sisältä ja sekoittaa vielä ilman katossa poistaen lämpöeron kerrostuman. Raikas ilma sijoitettiin olohuoneeseen kauas poistoputkista, joten raikas ilma virtaa läpi huoneiston. -Erkki M.-

Mobair 2030S raikastaa umpitalon Home VOC Oy
Mobair 2030S raikastaa umpitalon Home VOC Oy
Mobair 2030S raikastaa umpitalon Home VOC Oy
Mobair 2030S raikastaa umpitalon Home VOC Oy

 

 

 

 

 

Ilmanvaihto, kuten se puhekielessä käsitetään, jakaantuu kahteen eri tyyppiin: koneelliseen poisto-ilmanvaihtoon (huippuimuri) ja poistoilmanvaihtoon. Koneellinen ilmanvaihto toimii tulo- ja poistokanavistoin varustetulla ilmanvaihtokoneella. Poistoilmanvaihdossa sen sijaan on vain poistokanavat ja korvausilma otetaan seinän läpi suoraan sisätiloihin. Poistoilmanvaihto on jaettavissa edelleen kahteen eri tyyppiin: koneelliseen – ja ns. luonnolliseen poistoilmanvaihtoon. Koneellisessa poistoilmanvaihdossa huoneistoon luodaan stabiili alipaine koneellisesti ja se on useimmiten käyttäjän operoitavissa. Luonnollisen poistoilmanvaihdon toiminta perustuu puolestaan painovoimaiseen poistoilmanvaihtoon.

Oli kyseessä mikä tahansa edellä mainituista ilmanvaihtotyypeistä, tulisi varmistua, että tilasta poistettavan ilmamäärän tilalle tuotetaan riittävästi suodatettua ja raikasta ilmaa. Liiallisen alipaineen myötä hallitsemattomien rakennevuotojen mukana tilaan virtaavat toksiinit ja radon pilaavat sisäilman. Hyvä sisäilma on happirikasta ja suodatettua, tilaan hallitusti johdettua ilmaa.

Raikasta ilmaa kotiisi saat helposti huonekohtaisella ilmanvaihtolaitteella, joka on helppo myös jälkiasentaa asuntoosi tai työpaikallesi. Laite on myös energiaystävällinen, koska lämmität jopa 80 % tuloilmasta poistoilman lämmöllä. Älä tuuleta ikkunan kautta, tuuletat silloin kukkarollasi. Nauti raikkaasta ilmasta ja pienennä samalla lämmityskustannuksiasi. Ilmanvaihtolaite sopii käytettäväksi lähes kaikkiin tiloihin joissa on puutteellinen ilmanvaihto. Raikas sisäilma on perusta virkeydelle ja hyvinvoinnille!’

Hyvä ilmanvaihto edistää myös terveyttä -> Ilmanvaihto-ongelma kuntoon jälkiasennuksella

Poistoilmanvaihdolla varustetuissa tiloissa oleskeleville henkilöille suodatettu korvausilma on yksi tärkeimmistä edellytyksistä. Mikäli asunnossa on virtauspinta-alaltaan riittämätön tai rajoitettu korvausilmakanavisto, on myös rakennevaurioiden riski suuri. Tästä johtuen jokaisesta poistoilmanvaihdolla varustetusta huoneistosta tulee löytyä korvausilmakanava erityisesti asuinkäytössä olevista huoneista.

Hinnasto löytyy täältä Hinta

Painovoimasen ilmanvaihdon opas paina tästä

Lisää liiasta kosteudesta ja rakennusfysiikasta paina tästä

Sisäilmayhdistyksen ohjeistus Paina Tietoon

Toimialue: Helsinki, Espoo, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Kaarina, Naantali, Lieto, Hyvinkää, Riihimäki, Huittinen, Loimaa, Forssa, Lohja, Somero, Salo.