QAVoiko Homekoira olla väärässä kysymys?
Timo Maaranen Sivun ylläpito asked 5 vuotta ago

Voiko Homekoira olla väärässä kysymys?

Voiko homekoira olla vrrässä? ”Homekoira merkitsi omakotitaloni lattian monta kohtaa ja en ole löytänyt siitä mitään merkkejä homeesta. Olen asiasta pettynyt, koska aukaisin lattian ja hometta en siitä löytänyt. Kuinka päteviä homekoirat ovat? Mielestäni homekoira oli väärässä. Nämä väärät merkinnät ovat todella kalliita omistajalle.”

Homekoira väärässä? Kosteuskartoitus riskirakenne suhteelinen kosteus

Kosteuskartoitus riskirakenne suhteelinen kosteus

Yhteystiedot paina tästä

1 Answers
Timo Maaranen Sivun ylläpito answered 5 vuotta ago

Homekoira voi olla väärässä, on hyvä kysymys, mutta oikein opetettu homekoira löytää opetetun homeenhajun ja merkkaa sen. Haju on tiedetty rakennelahottajahome tai bakteeri kuten sädesieni. Koira on mitä suuremmalla todennäköisyydellä oikeassa hajun suhteen, koska esimerkiksi Herttanen Homekoira on haistanut melko uuden ilmavan rossipohjaisen talon täyttömaan alla olevasta eristeestä homeen TALOSTA SISÄLTÄ. Home ei ollut talossa vaan täyttömaan alla EPS eristeen pinnalla. Jos ajatellaan, että hometta ei löydy talon lattiasta tai seinästä ja ei osata tutkia täyttömaata, voidaan luulla, että koira oli väärässä. Koiran nenä 100 miljoonaa kertaa ihmistä tarkempi ja koita haistaa myös kuivuneen homeen. Syy yleensä on seuraavat tutkijat mitkä eivät löydä varsinaista homepesäkettä. Osa rakennehomeista on silmälle näkymättömiä. 100 % varmuutta ei tietenkään ole, koska koirakin ole elävä olio ja hänelläkin voi olla huono päivä ’väärässä’, mutta homeen haju on helppo homma pätevälle koiralla.

Paljon kuulee netissä tarinoita, että koira merkkasi, mutta mitään ei löytynyt, joten koita oli väärässä. Todennäköisempää on, että homeen HAJU on peräisin kauempaa ja hometta ei ole vaan löydetty. Toinen esimerkki on, että Herttanen merkkasi 2 kerroksisen talon alakertaan lattialla. Alakerrassa ei ollut ongelmia, mutta rakenteita pitkin homeen Haju pääsi yläpohjan eristeistä kylmänä ilmana laskeutumaan alakerran lattian seinustalle. Home löytyi tutkintojen jälkeen talon ihana eri päästä ja kerroksesta.

Homekoira haistaa myös kuivuneen homeen HAJUN ja sitä on vaikea löytää muilla menetelmillä. Koira ei ole väärässä kuivuneen homeen suhteen vaan tekee työnsä lahjomattomasti. Kuivuneen homeen voi löytää, kun löytää oikean kohteen ja tekee asiatuntevan otannan laboratorio kasvatukseen ja heidän analyysiin. Kuiva home kuitenkin odottaa kosteita olosuhteita ja alkaa taas kasvamaan.Jäljitettävillä laboratorion kasvattamilla aidoilla homekasvustoilla ja sopivan vahvuisina oikein opetettu homekoira on erittäin luotettava ja lahjomaton puhdas ulkopuolisista motiiveista. Koira ei tarvitse aikataulua tai talousajattelua.

Vastaus ja kysymys: Timo Maaranen  Home VOC Oy https://www.home-koira.fi 040 517 0112

 

Kysymys homekoira väärässä? Homekoira Herttanen usko homekoiraa homeen hajussa home itse on eri tarina @Home_VOC

Homekoira Herttanen usko homekoiraa homeen hajussa home itse on eri tarina @Home_VOC

Lisää kysymyksiä voi lähettää kysymys ja vastaus QA sivulle. Lisää tänne kuitenkin asiakkaita polttavia kysymyksiä, mitkä ovat tulleet esille asiakkaiden toimesta.