Yläpohjan laatutarkastus 99€: lämpökamerakuvaus (vuoto ja pitävyys), villanmäärä (puhallusvillan painuminen noin 20-15%), Hormin palosuojaus, tuulettuminen (ei homehdu), kulkusillat, IV kanavien eristys (kondenssi, energiahukka), reunat ja tuulisuojat. Hengittävää alkuperäistä CE-merkittyä sellupuhallusvillaa suurpainepuhalluksena Saksalaiseen tyyliin, pitää tuulta, hiiret karttaa. Parasta yläpohjaan!

Puhallusvilla

– Säästä ja turvaa talosi arvo sekä kosteuskestävyys

 

 Puhallusvilla on nopea ja taloudellinen tapa lisäeristää yläpohjaa, seinää tai lattiaan. Varsinkin hengittävät kuituiset eristeet pitävät hyvin eristyskykynsä kostealla ja tuulella. Hengittävyys vähentää riskiä kosteus-vaurioon, koska se jakaa kosteuden isommalle alueella sekä säilöö kosteutta luovuttaakseen kuivemmalla ilmalla.

Ilmanvaihto, Kosteuskartoitus, Homekoira (Pääkaupunki-Seutu, Helsinki, Turku)

Älä anna epätietoisuuden vaivata itseäsi, vaan tilaa edullinen ilmanvaihto kuntoon, kosteuskartoitus, homekoira-tutkimus, porareikämittaus, sisäilmatutkimus (VOC, Radon, CO2) alkaen 290 €.

Tarjous! ilmainen sisäilmatutkimus homekoirakäynnissä!

Homeen ja kosteuden poistaminen on parempi tehdä mahdollisimman ajoissa, siitä tykkää terveys ja talous! Teemme etsinnät yleensä 2 koiralla.

Homeen olosuhteita voi mitata porareikämittauksella tai jatkuvatoimisesti IOT (IOT on internetissä oleva laite). Kummatkin palvelut löytyvät Home VOC:ltä. Homekoiramme on luotettavia, koska ne ovat opetettu aidoilla labran homenäytteillä sekä meillä ei ole yhtään reklamaatiota. Lisäksi etsinnät tehdään kahdella koiralla.

Homekoira töissä Home VOC Oy
Homekoira töissä Home VOC Oy
Homekoira ja kosteuskartoitus on yhteensä kuntokartoitus. Vältä vaaralliset homeet ja sädesieni! 040 517 0112
Ilmanvaihtokuntoon Northvent PRO laitteisto Home VOC Oy

Tilaa säästävä ja kosteusriskiä pienentävä tarjous tai vintin kuntoarvio edullisesta, mutta laadukkaasta alkuperäistä Suomalaista Selluvillaa tiukaan suurpaineella ruiskutettuna Saksalaisen rakennuskriteerien mukaan. Edut ovat tuulenkesto ja painumattomuus. Kuntoarvion tekee rakenteiden kosteudenmittaaja hintaan 99 € toiminta-alueella. Saat kunnosta ja suosituksesta allekirjoitetun raportin. Kylmemmällä kelillä katsotaan myös lämpökameralla kylmäsillat sekä mahdolliset kosteudet. WhatsApp löytyy sivulta.

ILMANVAIHTO kuntoon ja työkaluvuokraus

Ilmainen sisäilman laatumittaus kartoituskäynnin yhteydessä.

-kysy hiljaisesta 11 dB @3m ja tehokkaasta max 97 % lämmöntalteenotto

Teho                        I           II          III
Ilmavirta m3/h (l/s)      15 (4)      30 (8)      50 (14)
Ääni dB 3 m                11           18          21

Tunnista home oireet, homekoira

Homevaurioiden aiheuttamat terveyshaitat

Homevauriot voivat aiheuttaa terveyshaittoja iästä ja terveydentilasta riippumatta. Oireet saattavat ilmaantua toisille jo lyhyen altistumisen jälkeen, kun taas toiset eivät saa oireita lainkaan. Yleensä oireilu helpottaa, kun poistutaan tilasta, jossa ongelmia on. Toisaalta oireet palaavat takaisin, kun tilaan palataan.

Yleisimmät terveyshaitat ovat:yleisoireita (esim. poikkeuksellinen päänsärky, väsymys, lievä lämpöily, pahoinvointi, nivelsärky ja huimaus).

  • ärsytysoireita (esim. nenän tukkoisuus, nuha, kurkun karheus, kurkkukipu, äänen käheys, limannousu keuhkoista, pitkittynyt yskä, yöllinen yskä, nielun ärsytys, hengenahdistus, hengityksen vinkuna, silmäoireet, silmän sidekalvon infektiot ja iho-oireet).
  • pitkittyneitä infektioita (esim. flunssat sekä poskiontelon- ja keuhkoputkentulehdukset) ja
  • joskus myös hengityssairauksia (esim. astma, allerginen nuha ja homepölykeuhko).
  • www.hengitysliitto.fi
  • Hengityssairaudet

Homeen poistot (homekoira Pääkaupunkiseutu, Helsinki, Turku)

Paras poisto on hävittäminen polttamalla, mutta aina se ei ole mahdollista, jolloin pitää homeet poistaa puhdistamalla oikeilla aineilla ja jälkikäsittelyllä. Ns. ’kloori desinfiointi’ voi olla enemmän haitaksi kuin hyödyksi, koske se tapaa vain osan homeista ja on muille energiaksi.

  1. Rakenteen korvaaminen uudella materiaalilla on aina paras mutta, jos se ei ole mahdollista ->
  2. Riittävän tehokkaalla aineella käsittely ja harjaus riittävän monta kertaa

3. Otsonointi ja ionisointi desifiointiin ja hajunpoistoon. Laite on tehokas ja siten edullinen. Ionisointi tehostaa 30 % otsonointia ja sen voi tehdä pelkästään.

Sammaleen ja jäkälän poisto katolta pidentää katon käyttöaikaa, koska sammaleen juurien jäätyminen halkaisee katteita. Puhtaalta katolta tulee roskat  paremmin pois lumen, veden ja tuulen avulla.

Musta-pilkkuhomeen poisto maalin pinnalta pidentää maalin ja verhoilun ”käyttöikää”. Takuu 3 vuotta!

Tutustu osaamiseemme klikkaamalla tätä

Täällä on hinnastomme alkaen 290 €

Työstä saa kotitalousvähennyksen! Homekoiratutkimuksesta, jos tutkimus johtaa toimenpiteisiin ja tutkimuksen hinta on vähäinen suhteessa korjaustoimenpiteisiin. 

PH Workpart, Lakelandproduct, Keikyrakenne, Datasense, Projektinsto kuntotarkistaja ja rakennus-suunnittelija suosittelee!

Yhteistyössä:

https://www.workpart.fi/

https://www.puhalluseristeet.com

Datasense OY IOT dataloggerit

http://www.projektinsto.fi/ Kuntotarkastukset

Soita lisää tietoa 040 517 0112

Sisäilmayhdistys Puolueetonta tietoa
Puolueetonta sisäilmatietoa
hometalkoot logo @HOME_VOC
Tietoa eri ikäluokkien riskirakenteista ja niiden korjaamisista
SEO Hakukoneoptimointi Home VOC Oy
Tilaa Google SEO Optimoiti
IAQ Air Quality IOT cloud NB-iot Datasense @HomeVOC
Tarkat mutta keskihintaiset mittalaitteet analyytiikalla ja datan tallennuksella