Yhteystiedot pääkaupunkiseutu, Helsinki, Turku ja Hämeenlinna.

Ota reippaasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää ja se ei maksa mitään-:) Autamme sinua.

Arvonta 1.5.2022 arvo 300 € valinnan mukaan:

 1. Kosteuskartoitus
 2. Homekoira
 3. Koirahieronta
 4. IV laite 300 € alennusta:
  1. Northvent Presto kokonaan
  2. Northvent Pro
  3. Solarventi
  4. Mitsubishi Lossnay
  5. Mobair pienin kokonaan
 5. Viemärin kuvaus
 6. Lämpökamerakuvaus
 7. Yläpohjan tarkastus
 8. Selluvillan puhallus 300 alennusta
 9. Muu palvelu yritykseltä

Ilmoittaudu jollan alla olevilla tavoilla.

[email protected] tai 040 517 0112 tai Whatsapp chat on sivulla valmiina

Yhteydenottoa säilytetään noin viikon verran asiakaspalveluna vastaamista varten, mutta tietoa ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Asiakas-kokemusia paina tästä

Olemme mukana Sisäilmayhdistyksen Sisäilmaseminaareissa ja sisäilmapajassa

Teemme tutkimuksia ja mittalaitteita yliopistolle sekä homekouluihin!

Vaisalan mittaustekniikan koulutukset.

Kosteuskartoittaja, todistus

Kostauskartoittaja Todistus VAAO Timo Maaranen web

Viemäreiden ilmainen kuvaus ja tarjous sukitus. Ehjä putki on halpa sukittaa. 40 v on tekninen käyttöikä. Vakuutusyhtiö korvaa huonosti vanha

Rakenteiden Kosteuden Mittaaja Todistus

Kostauskartoittaja ja Rakenteiden Kosteuden Mittaaja Todistukset
 
040 517 0112
Pisanniitty 4, Espoo
Y-tunnus: 2791100-7

Me olemme auki arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin klo 9-19. Yhteyttä voi ottaa myös tämän ajan ulkopuolelle sähköpostilla. Vastaamme kysymyksiin mielellään ja autamme ratkaisemaan asiakkaan ongelmat, ensiksi itse ja sitten yhteistyökumppanin avulla. Kosteuskartoitus ja homekoira yhdessä antaa melko kattavan selvityksen kiinteistön kunnosta ja mahdollisesta home tai muusta sisäilmaongelmasta. Kaikki sisäilmaongelmat eivät olen hometta, vaan voi olla myös VOC, hiukkasia tai riittämättömän ilmanvaihdon ongelma. Kaikki edellä mainitut voidaan mitta nopeasti laitteistolla myös putkistovuodot.

Hometietoa sivumme klikkaa tästä

 
Home VOC ja Herttanen hoitaa homeesi (Herttanen Labrador homekoira) omistaa kaksi toimipistettä. Pääkaupunkiseutu Espoo Pisanniitty:ssä ja Turku & Salo välissä Paimio:ssa. Kumpikin paikka on lähellä 1 moottoritietä. Lisäksi meillä on talviasuttava kesäasunto Hämeenlinnassa, mistä voimme toimia siellä alueella.
@Home_VOC tekee myös digitaalista markkinointia, mikä on paikkaan sitomatonta työtä ja siten yhteystiedot kulkee sähköisesti ja puhelimella. Digimarkkinointia teemme myös kahdelle muulle firmalle. Käytössämme on maastoauto, millä pääsee pahempaakin paikkaan.
Voikin sanoa, että toimimme 1 tiellä sekä kultaisessa kolmiossa (Helsinki, Turku, Tampere). Tietysti matkalla on paljon hienoja paikkoja Espoo, Naantali, Piikkiö, Sauvo, Kaarina, Kemiö, Salo, Lohja, Karjalohja, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Riihimäki, Valkeakoski, Akaa, Forssa, Loimaa, Forssa, Somero, Koski TL, Marttila, Lieto, Masku, Laitala, Masku, Parainen, PK-seutu osan mainitakseni.
 
Yhteystiedot löytyvät myös laajasti Fonectan, Puhelinluetteloiden, google+ & google Business, Facebook, twitter, Instagram.
 
Toiminta-alueella olevia asiakastarinoita löytyy Asiakas sivuiltamme. Asiakastarinat ovat useimmiten ongelmia tekemättömine tai harhaanjohtavien talotarkastuksien jälkeen, mikä on pääasiakasryhmämme. Tässä on linkki sinne klikkaa tästä

Toimialue: Helsinki, Espoo, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Kaarina, Naantali, Lieto, Hyvinkää, Riihimäki, Huittinen, Loimaa, Forssa, Lohja, Somero, Salo. Yhteystiedot!

 
toimialue pääkaupunkiseutu Helsinki Espoo Turku homekoira kosteusmittaus home VOC oy

toimialue pääkaupunkiseutu Helsinki Turku homekoira kosteusmittaus home VOC oy

Whats chat on sivun alaosassa