78 / 100

Some tiedotuksemme löytyy täältä. Twitter sekä Facebook ovat kaikkien sivujen alaosassa, koske ne päivittyvät usein.
Instagram of Herttanen hoita [email protected]_VOC

[instagram-feed]

Youtube videos

Some Homekoirat herttanen ja Bambi homeen etsintä ja Vaisala kosteusmittaus seinän sisältä

YuoTube some link

Homeen riskitekijät video, missä on paljon asiaa, mutta eristeen osuus on lähinnä epärealistista mainosta. Vedessä oleva ilmansaaste riittää homeelle ravinnoksi ja kivi- & lasivilla ei levitä kosteutta, jos höyrysulussa on esim. naulan kokoinen reikä. Villa muuttuu siitä kohtaa mustaksi homekohdaksi, klikkaa tästä.

Facebook and Twitter located in footer SOME

Tähän sivuun on linkitetty social media lähteet, mistä voi seurata viimeisintä kehitystä rakennusalalla liittyen homeeseen, sisäilmaan, rakennusfysiikkaan, mittausmenetelmiin, näytteenottoon, toksiini-analyyseihin. Seuraamme myös regulaatioita, IOT sekä mittalaite kehitystä.

Tutkijamme on sertifikoitu rakenteiden kosteuden mittaaja ja hänellä on pitkä kokemus riskirakenteista ja homeen kasvuolosuhteista.

Hengittävällä selluvillalla säästöjä ja kosteusturvaa Yläpohjaan ns. välipohjaan: Hiiter, rotat, oravat, lämpökamerakuvaus viileänä aikana (vuoto ja pitävyys), villanmäärä (puhallusvillan painuminen noin 20-15%), Hormin palosuojaus, tuulettuminen (ei homehdu), kulkusillat, IV kanavien eristys (kondenssi, energiahukka), reunat ja tuulisuojat. 

Tekniset selluvillat hengittävät premium ja talousedullinen.

Palvelumme ovat lisäeristys, puhallusvilla, selluvilla, purkutyöt, homekoira-tutkimukset, jäkiasennus IV parannukset, kuntotutkimukset.

Selluvillan hinta avaimet käteen on 1200 – 3000 € riippuen määrästä. Kysy tarjous puhallusvillasta, takaisinmaksuaika on 3-9 vuotta. Yläpohjan laatutarkastus: lämpökamerakuvaus (vuoto ja pitävyys), villanmäärä (puhallusvillan painuminen noin 20-15%), Hormin palosuojaus, tuulettuminen (ei homehdu), kulkusillat, IV kanavien eristys (kondenssi, energiahukka), reunat ja tuulisuojat. Esite on ladattavissa sivun alaosassa.

Yläpohjan laatutarkastus: lämpökamerakuvaus (vuoto ja pitävyys), villanmäärä (puhallusvillan painuminen noin 20-15%), Hormin palosuojaus, tuulettuminen (ei homehdu), kulkusillat, IV kanavien eristys (kondenssi, energiahukka), reunat ja tuulisuojat. 

Esite lataa

Koirahieronta ja laatupennut on kennelimme Home VOC:n tuoteita. Lisäksi teemme kotihoitoa muutamalle koiralle kerrallaan.

Kosteusmittaus:

-Yläpohjat

-Sisäseinät

-Julkisivut

-Alapohjat

-Märkätilat

-Kosteusmittaajan haarukointi lämpökameralla

Kosteusmittaus on hyvä ja tehokas aloittaa viileällä kelillä lämpökuvauksella, millä näkee nopeasti isot alueet. Kun riski-alueet on kartoitettu siirrytään pinta-, piikkivastus- ja porareikämittauksiin. Kun talon ja ulkoilman lämpötilaero on pieni, lämpökuvaus ei toimi, mutta muut mittaustavat toimivat.

Yhteystiedot paina tästä

Blogit: [spacer height=”350px”]

[blog]

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *