76 / 100

Solarventi Aurinkoilmakeräin 

Kesäalennus -10 % kaikkiin hintoihin

AURINKOKUIVA solarventi Ilman lämmitys ja kuivaus ilmaiseksi aurinkoisella kelillä. Kellarimalli on erikseen, tehokkaampi puhallus.

Solarventi            Hinta       Alennus -10 %

  • SV3             419              399
  • SV7             699              699
  • SV14          1099             999
  • SV20          1599            1499
  • SV30          1999            1949
Solarventi aurinkokuivain poistaa kosteuden ilmaiseksi

Solarventi aurinkokuivain poistaa kosteuden ilmaiseksi

Solarventi toimintaperiaate Home VOC Oy

Solarventi toimintaperiaate Home VOC Oy

Kun haluat rakennukseen kosteudenpoistoa, ilmanvaihtoa sekä tukea lämmitykseen niin kaikki tämä onnistuu auringon voimalla, SolarVenti –aurinkoilmakeräin avulla täysin ilman käyttökustannuksia. Aurinkoilmakeräin toimii ilman sähköliitäntää auringon voimalla ja on huoltovapaa sekä erittäin ekologinen.

Solarventi ja sen kotisivut http://solarventi.fi/

Kysy tarjous hinta! https://home-koira-fi.hel5.wp-cloud.dev/yhteystiedot/

Testivoittaja on Solarventi

Halusimme tietää, miten tuotteemme toimivat verrattuna muihin markkinoilla oleviin aurinkoilmakeräimiin. Siksi teimme yksinkertaisen testin muovisella testiputkella, jonka tilavuus on 390 litraa.

SolarVentin SV7- mallilla kestää 17,5 sekuntia täyttää testiputkilo ilmalla. Se vastaa noin 82 m³ ilmaa tunnissa. Kiinalaisvalmisteisen kilpailijan mallilla täyttymiseen kuluu 46 sekuntia ilman tehokasta paineenkasvua. Tämä malli puhaltaa ilmaa vain noin 31 m³ tunnissa.

Käytännössä testillä voidaan selvittää, kuinka monta tuntia keskimäärin kuluu aurinkoilmakeräimillä korvata ilma 50 neliön huonetilassa.
Heikoimmat tuotteet vaativat jopa 10 tuntia suoriutuakseen tehtävästä, kun esimerkiksi Solarventi SV7 -tuotteella päästään 2 tuntiin.

Olemme teettäneet testejä tunnetussa Delta Centerin testiyksikössä ja pyytäneet vertaamaan myydyimpien aurinkoilmakeräinten todellista suorituskykyä.

Lue lisää testistä täältä

Live testi talvikylmä mökki paksu liimahirsi

MÖKKI KUIVUU ja LÄMPIÄÄ! Home kasvaa yli 75 % ja +5 C
11-touko 19.5 C 62 % parvi 55,9 Ensimmästä kertaa kuiva lämmin mökki tullessa

29-Huntik 10.1 C 66.0 % Kuivan ilman ja lämmön yhteisvaikutus
13-Huhtik 5.1 C 72.0 % Lämpenee sisällä ja alkaa kuivua
4-Huhtik 1.1 C 73.0 % Pakkanen yöllä päivällä aurinkoista
1-Huhtik 1.7 C 72.9 % Pakkanen yöllä päivällä aurinkoista
23-Maalisk 2.1 C 74.8 % Reilua pakkasta yöllä

Dataa voi seurata nopeammin täällä https://www.facebook.com/SolarventiFi/

Kylmä mökki imee kosteutta ulkoa, kun siellä on lämpimänpää. SK14 on kuivaamassa liimahirsistä kylmänä olevaa mökkiä. SV puhaltaa vain kuivaa ja lämmintä ilmaa sisälle. Kohde mitataan jatkuvatoimisena IOT mittauksena ja otantana Vaisalan HMP110 tarkkuusmittarilla. Järvinäkymän takia ikkunoita etelään ei ole kuin yksi pieni, joten mökki on ollut kostea ja kylmä alkukesästäkin. Pintahometta sisältä joutuu pyyhkimään pois. Hirren paksuus on 26 cm ja kaksi liimapintaa hidastaa kuivumista. Solarventin SV14 on asennettuna katon harjalle maksimoimaan aurinko-energian talteenoton itse kennosta ja katon säteilylämmöstä. SV ei tarvitse sähköä.

Solarventi SK14 asennus katolle kosteus kuivumistesti @Home_VOC Oy

Solarventi SK14 asennus katolle Home VOC Oy

Solarventi SK14 asennus katolle kosteus kuivumistesti @Home_VOC Oy

Solarventi asennettuna katon harjalle

Solarventi SK14 asennus katolle kosteus kuivumistesti @Home_VOC Oy

Ilmantuloventtiili Solarventi

Solarventi SK14 asennus katolle kosteus kuivumistesti @Home_VOC Oy

Solarventi SK14 asennus katolle kosteus kuivumistesti @Home_VOC Oy

Aurinko-ilmakeräimen toimintaperiaate

Tiiviit asunnot ja kosteus
Nykyajan usein hyvin tiiviit ja hyvin eristetyt talot ovat yleensä hyviä lämmityskustannusten, muttei läheskään aina sisäilman laadun kannalta katsottuna. Ongelmana on ilman vaihtuvuus. Höyrystymisenesto seinissä ja katoissa sekä tiiviit ikkunat ja ovet estävät yleensä tehokkaasti aikaisempien aikojen luonnollisen ilmanvaihtuvuuden talojemme useiden pienten hataruuksien kautta. Lämpölasien sisäpuolella oleva kosteus on yleinen merkki siitä, ettei sisäilma ole kunnossa.Tuuletus ei ehdi mukaan
Useimmissa uusissa taloissa sisäilman laatu on yritetty taata tuuletuskanavien ja raikasilmaventtiilien avulla. Tuuletusta ei kuitenkaan useissa tapauksissa ole mitoitettu kattamaan tiiviin asunnon todellisia päivittäisen asumisen asettamia vaatimuksia. Ongelman ollessa vakava, voi se aiheuttaa terveydelle vaarallista homesientä seinille ja rakenteisiin. Sokeripaakkuja ja kesämökkituoksua
Erityisesti rakennuksissa, jotka eivät ole ympärivuotisessa käytössä, lisääntyvät sisäilman laadun ongelmat huoneiden lämpötilan usein ollessa alhainen lomakauden ulkopuolella. Suhteellisen alhainen lämpötila yhdessä suljettujen ja lukittujen ovien ja ikkunoiden kanssa altistaa kesä- ja loma-asunnot erityisesti kosteudelle ja huonolle sisäilmanlaadulle. Tyypilliä merkkejä ovat kylmänkostea ja homehtunut ilma – sekä paakkuuntunut sokeri – kun rakennus otetaan käyttöön viikonloppuina tai lomilla.SolarVenti ilman käyttökustannuksia
SolarVentin lähes 20 000 asiakasta ovat kokeneet, että SolarVenti voi ratkaista kosteudenpoiston ja sisäilmanlaadun ongelman – ilman käyttökustannuksia. Myös niinä päivinä ja aikoina, jolloin aurinko paistaa vain harvoin, sillä kun laite on ollut toiminnassa hetken aikaa, on rakenteiden ja kalusteiden yleinen kosteus alentunut. Vastaavasti ovat homeen ja homesienten elinolosuhteet pilalla.Yhä useammat asiakkaat toteavat, että aurinkoilmakeräintä voi käyttää myös poistamaan kosteutta ja luomaan parempaa sisäilmaa ympärivuotisissa asunnoissa. Sama pätee myös kellareissa, asuntovaunuissa, veneissä, konteissa, museoissa jne.
Terveys & ilma -aurinkolämpö
Ilman vaihtuvuuden puute asunnossa aiheuttaa kosteusongelmia ja näin ollen huonontaa ilmanlaatua, sillä kosteus altistaa home- ja sienikasvustoille. Ne ovat vahingollisia sekä kalusteille, rakennuksille että ihmisille.Huono sisäilma – kotona tai työpaikalla – on epämiellyttävää ja lisää sairastuvuuden riskiä, joka terveystilastojen mukaan on voimakaassa kasvussa. Asianomaiset eivät välttämättä ole täysin perillä sairastavaisuuden ja huonon ilmanlaadun välisestä yhteydestä. Joidenkin mielestä huono ilmanlaatu saattaa tuntua vain poikkeukselliseslta ”tunkkaisuudelta” tai se ilmenee ehkä ylimääräisenä vuosittaisena vilustumisena. Toisille taas huono ilmanlaatu voi aiheuttaa selviä allergisia ja hoitoa vaativia oireita.

Miksi valita aurinkoilmakeräin?

Kun haluat rakennukseen kosteudenpoistoa, ilmanvaihtoa sekä tukea lämmitykseen niin kaikki tämä onnistuu auringon voimalla, SolarVenti -aurinkoilmakeräimen avulla täysin ilman käyttökustannuksia. Aurinkoilmakeräin toimii ilman sähköliitäntää auringon voimalla ja on huoltovapaa sekä erittäin ekologinen. SolarVenti on luotettava ja pitkäikäinen, siksi sille myönnetään peräti 5 vuoden takuu.

SolarVenti on vahva osaaja.

SolarVenti:llä on 34 vuoden kokemus aurinkoilmakeräinten kehittelystä, tuotannosta ja ammattimaisesta huollosta. Markkinoiden johtava tuottaja ja yli 60 000 patentoitua laitetta ovat palvelleet kuluttajia ympäri maailmaa. Kopiot toimivat erilailla.

Aurinkoilmakeräin mökille, entä muualle?

Kesämökeille, omakotitaloihin, kellareihin, autotalleihin, konehalleihin, varastoihin, huvimajoihin, matkailuvaunuihin tai vaikka rossipohjan tuuletukseen. SolarVenti on erilaisia kohteita varten kehittänyt aurinkoilmakeräin-tuoteperheen, josta löydät varmasti myös omiin tarkoituksiisi

Mistä tuotteita saa ja kuka asentaa?

MISTÄ TUOTTEITA SAA JA KUKA ASENTAA?

SolarVentiä myy Biolan Ekoasuminen sekä Biolan Ekomestarit, joilta saat myös asennuksen. Heidän lisäkseen laitteita ja asennuksia on saatavilla jälleen myyjiltä kautta maan kuten Home VOC Oy.

Kysy tarjous hinta! https://home-koira-fi.hel5.wp-cloud.dev/yhteystiedot/

Hinnasto https://home-koira-fi.hel5.wp-cloud.dev/hinta/