On painavaa viemärikuvaus asiaa. Vakuutusyhtiöt käyttävät iso vähennyksi vanhojen putkirikkojen korvaamiseen. Ensimmäisen sukupolven muoviputkien tekninen käyttöikä on 40 vuotta. Eli 1982 vuonna ja vanhemmat ovat mahdollisesti jatkoajalla. Tämän ja vakuutustilatojen takia korvaus pienee rajusti 40 vuotta vanhewmoien putkistojen kohdalla. Putki kannattaa kuvata ja sukittaa edullisesti, ennen kuin se on rikki ja kallis korjata.

Heikko Rautaputki Muoviputki Viemärikuvaus sukitus @homeVOC
Rautaputki Muoviputki Viemärikuvaus sukitus @homeVOC

Ennaltaehkäisevää ilmaista tietoa viemäristäsi ja vesivahingoista. Jos on korjattavaa, se on puolet halvempaa korjata ajoissa.

 Älä odota vesivahinkoa, tee viksu ilmainen viemärikuvaus, vakuutusyhtiöt eivät korjaa vanhojen putkien rikkoja. Ne ovat omistajan vastuulla. Keskimäärin 50 vuotta vanhasta korvataan vahingoista 50 % ja itse putkesta ei mitään. Putkiston ollessa 30 vuotta korvataan 75 % ja putkista 13%! Tiedot oli IF, joten kannatta tarkista omat vakuutukset!

Täällä on asiatuntijan yhteystiedot paina tästä

Tieto lisää viemätikuvauksesta paina tästä

Vanhat valurautaputket eivät kestä viemärihöyryja ja ensimmäisen sukupulven muoviputket ovat materiaalin ja liitotekniin kohdalta heikkoja. Uusiin muoviputkiin ja sukituksien tekninen käyttöikä on noussut 50 vuoteen. Katso kuva!

Kategoriat:

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.